Kuka?

Jetta Tschokkinen, AD

Olen Lohjalla asuva graafinen suunnittelija, kirjoittaja ja valokuvaaja, käytännön moniosaaja. Työskentelen omassa yhden hengen yrityksessäni toiminimellä Mainostoimisto Trombi.

Valmistuin Taideteollisesta Korkeakoulusta (nykyisin Aalto-yliopisto) Valokuvataiteen laitokselta valokuvaajaksi (taiteen maisterin tutkinto) vuonna 1992. Opintojen aikana toimin valokuvaajana ja kopistina sanomalehdessä, tein teatterikuvauksia ja suunnittelin käsiohjelmia ja teatterijulisteita. Valmistuttuani työskentelin taittajana ja valokuvaajana aikakauslehdessä sekä dtp-suunnittelijana ja tuotanto-AD:nä mainostoimistossa.

Vuodesta 2001 alkaen olen ollut päätoiminen yrittäjä. Tänä aikana olen saanut tehdä monenlaisia töitä kokonaisista messuosastoista pakkauksiin ja etiketteihin, autoteippauksista webbisivuihin, esitteistä käyntikortteihin. Ja lehtiä, tosi paljon lehtiä.

Harrastan lukemista, crossfitiä, koirien kanssa ulkona liikkumista ym. Olen myös koirien ulkomuototuomari ja arvostelen Suomessa ja muissa maissa pariasataa eri rotua. 

Moi! Mä oon Jetta!