Kampaamon webbi uusiksi

Limehair on kampaamo, jota pyörittää hyvä ystäväni. Tietenkään meikäläisen työnsaanti ei aina edellytä, että ollaan kavereita! Joskus pienoiseksi haitaksikin jopa… Olenkin ollut jo vuosien ajan sekaantunut kampaamon webbisivuihin ja milloin mihinkin julisteeseen, ilmoon, lappuun, korttiin, jne. Kaveria ei jätetä. Paitsi toisinaan. Normisettiä.

Tämä oli aikoinaan firman eka webbisivusto, jonka tein

Joku monista seuraavista webbisivujen iteraatioista, back in the days…

Nyt oli tapahtunut normaalissa määrin alalle tyypillisiä muutoksia, muuttoja, jne. Projektin haastavin osuus oli saada käsiinsä .fi-domainin valtuutusavain. Pienessä vastatuulessa ja ristiaallokon liplattelussa kesti likipitäen vuoden ennen kuin päästiin tekemään uusia sivuja.

Tämän jälkeen taikaviitan hihat heiluivatkin siihen malliin, että julkaisemaan päästiin kunhan kuvat oli aneltu brändin pankkiholvista. Nyt asiat ovat ajan tasalla, hinnat saadaan tarvittaessa päivitettyä nopeasti ja ennen kaikkea narunpäät ovat omissa kätösissäni, sen sijaan että pitäisi aina ottaa yhteyttä johonkin mediatoimiston heppuliin. Älä koskaan usko webbisivujesi päivitystä jollekin juuttaantyhmälle webbinörttilälle.

Kuvien julkaisuoikeudet: Goldwell ja KMS

Kuvien julkaisuoikeudet: Goldwell ja KMS

Kuvien julkaisuoikeudet: Goldwell ja KMS