Palvelut

Esitteet, lehdet, logot, webbisivut ja valokuvaus

Taitoni käsitellä ihan kaikenlaista materiaalia on peräisin sanomalehti Länsi-Uusimaan ilmoitusvalmistamosta. Siellä työskentelin opiskeluaikoina ja vähän niiden jälkeenkin erilaisissa tehtävissä. Myöhemmin siirryin Helsinkiin mainostoimistoon. Tehtäviini kuului mm. automerkkien jälleenmyyjäaineistojen tekeminen ja valtavien lehtikampanjoiden pyöräyttely. Usean vuoden älyttömän tahkoamisen jälkeen mitta oli täynnä.  Ryhdyin yrittäjäksi toteuttamaan erilaisia mainonnan ratkaisuja asiakkailleni.

Isoin savotta oli erään keskisuuren kemian alan valmistajan… öö, ihan kaikki: tein pakkauksia, otin sadoittain tuotekuvia, tein webbisivuja, julisteita, jämymateriaaleja, messuständejä jne. Olin talossa viisi vuotta inhouse-graafikkona.

Lehtiä on kyllä edelleen kiva tehdä, ja pidän myös esitteistä, kaikenlaisista logoista ja tunnuksista nyt puhumattakaan.

Opiskelualani oli valokuvaus. Kuvaaminen on helppoa ja luontevaa ja tekniikka asuu selkäytimessä. Kuvankäsittelystä olen oppinut todella paljon vuosien mittaan. Ehkä video on seuraava askel, kuka tietää…


Lehtiä ja esitteitä


Logoja


Webbisivuja